Ajánló
Akiket szeretünk...

Alapvetően mindenkit szeretünk, de őket különösen... ;)

Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság - Bóna László homeopata gyógyművész
Igyekszünk összefogni mindazon szellemi erők képviselőit, akik a homeopátia szellemiségének figyelembevételével saját hivatásukban és életükben megvalósítani próbálják a tudomány, spiritualitás, művészet egységét. 
A homeopátiára nem csupán mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, amely nem pusztán a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén hasznos.

Körösi Csoma Jógaegyesület - integrál és tantra jóga tanfolyamok
"Egy grammnyi megfelelő, figyelmes és kitartó gyakorlat, többet ér, mint tonnányi elmélet."
Az integrál jóga a hagyományos módszerek alkalmazásának egy intelligens kombinációja, melynek célja, hogy az emberi lény minden egyes oldala harmonikusan fejlődjön; így a fizikai, az érzelmi, az értelmi, az intellektuális és a szellemi része is.
Az integrál jóga egy tudományos rendszer, amely a Jóga különböző ágait vagy formáit ötvözi azért, hogy az egyén minden felsőbb rejtett képessége teljesen kivirágozzon.
"Kriya Jóga: Az út amin a megvalósultak vezetnek”
A Kriya Jóga egy meditációs technika, ami hozzásegíti a spirituális keresőket, hogy elérjék az önmegvalósulás állapotát, ami folyamatos egységben létezést jelent Istennel. Ezen technikán keresztül, a kereső megtapasztalhatja Isten jelenlétét önmagában és minden más teremtményben. Az állapot eléréséhez szükség van a rendszeres Kriya meditációra, a szeretet és szolgálat gyakorlására.

Szép Jóga - Szép Ferenc jógaoktató
„Az én feladatom csak az, hogy a hallgatókat elvezessem a csönd állapotába.” 
Gerincproblémák - Csontritkulás-Ízületek-Emésztési rendellenességek - Vérnyomás és keringés - Nyirokrendszer - Ideg és immunerősités - Összeszedettség, koncentráció - Tudatos elmeállapot - Légzőgyakorlatok - Lazítás-Feszültség oldás - Hangulatjavítás - Az öngyógyító erők fölszabadítása - Szemlélődés - Meditáció

GAJATRI Jóga és terápia a dunakanyarban - Göd, Vác, Verőce, Nagymaros...  
Tapasztalatból tudjuk, hogy a jóga módszerei, gyakorlatai elvisznek az Egészséghez, és örömteli élethez.
Mit találsz nálunk? Hatha, kímélő, stresszoldó, flow, baba-mama és meditatív jóga órákat; terápiás jóga órákat, mely hatékonyan segít magas vérnyomás, szívproblémák, mozgásszervi problémák, allergia, asztma, cukorbetegség és más krónikus állapotok esetén; valamint megmutatjuk az édesanyáknak, hogyan masszírozzák a babájukat és később hogyan meséljenek nekik - mert a jót nem lehet elég korán kezdeni.

„Az a vágyam, hogy a lehető legegyszerűbben magyarázzam el Önöknek a nagy igazságokat, amelyekre az ember a létét alapozhatja, amelyek segítségével jobbá teheti az életét...”
Szeretettel ajánljuk a szerző magyar nyelven megjelent könyveit

Répa Retek - A tiszta ízek szállítója (vegán konyha)
Tiszta, friss és egészséges ízeinket sok szeretettel, tapasztalattal és tudással gyúrjuk egybe, hogy igazán ízletes, húsmentes, tojásmentes és tej-, illetve tejtermékmentes ételeket szállíthassunk azoknak, akiknek fontos testi-lelki-szellemi harmóniájuk, egészségük.

Kino Café és Mozi


A40 desszertszalon  (gluténmentes cukrászda)... és még hosszan sorolhatnánk!