Életfeladat alkotóműhely

Létem végső célja...
ÉLETFELADAT

Intenzív, kiscsoportos alkotóműhely

Következő időpont: november 28. csütörtök estétől december 1. vasárnap estig

Egy sorsfordító alkotásra hívunk, melynek célja, hogy felfedezzük a sorsunkban rejlő különleges lehetőségeket és rátaláljunk a saját életfeladatunkra. 

Minden ember lelke mélyén tudja, hogy van valami feladata az életben, melyet, ha elvégez az valódi beteljesülést fog hozni a számára. Igazán csak ennek a feladatnak a felismerése tud helyes irányt adni az életünknek, nélküle pedig bármit is elérhetünk, mert mindig valami hiányozni fog. 

Az ember alkotó lény, aki tudatosan vagy öntudatlanul maga teremti meg saját életét. Lehetőségünk van bármit elérni az életben, amire vágyunk, ha kitartóan megtesszük a megfelelő erőfeszítéseket. Amennyiben képesek vagyunk a lelkünk csendes szavát meghallani és a legmélyebb vágyait követni, melyek harmonikusan beilleszkednek a Nagy Rendbe, akkor egészen bizonyosan meg fogjuk találni a helyünket az életben. 
“Légy egy fűszálon a pici él. 
S nagyobb leszel a világ tengelyénél.” 
József Attila

Ahhoz hogy a saját utunkat járjuk figyelmesnek, nyitottnak, spontánnak és kreatívnak kell lennünk. Az élet folyamatosan jelzéseket küld számunkra, melyek útmutatóul szolgálnak számunkra, segítők, akadályok, kihívások, próbatételek és ajándékok formájában. Minden csak rajtunk múlik, hogy meghalljuk-e az élet üzeneteit, és helyesen tudunk-e olvasni a sorok között. Mivel nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma életút, így ez a küldetés mindannyiunk számára egyedi és különböző, mely kijelöli azt a helyet amelyet csak mi tudunk betölteni, tehetségünk, tapasztalataink és képességeik szerint. 

Köszönet

Az ÉLETFELADAT műhelyt Bóna László homeopata gyógyművésszel 2018-ban közösen tartott nyári tábor inspirálta, mely "HOMEO - PASSIÓ, avagy a Keresztút - ami az életúthoz hasonló" címet viselte. 
 
Bóna László