Ezen az oldalon az összes aktuális és a korábbi programjainkat is megtalálod!


SZÍNHÁZI ELŐADÁSAINK

Előadásaink nem klasszikus színházi előadások. Hiszünk a színház átalakító erejében, ami hozhat benned valódi átalakulást, új felismeréseket és irányokat, lehet felkavaró, elgondolkoztató, és meg is erősíthet az úton. A lényeg; hagyd, hogy hasson rád ami történik, és figyeld magad közben, mert igazából minden ott belül történik.

Tiszta Férfi színházi műhely előadásai:
  • Apámra ütök - férfiak személyes történetein keresztül mutatjuk be az apa-fiú kapcsolat különleges jellegzetességeit és hatásait. Rendező: Bóna László homeopata gyógyművész

  • Mindenért egészen - a Férfi lét labirintusában...

Beavató színházi előadás. Belső utazás egy kis színházi térben. Fizikai színház jellegű monodráma, élő zenei kísérettel, melyet Andrej Tarkovszkij - SZTALKER - című filmje ihletett. (Korhatár 18 felett)

Egy megismételhetetlen előadás amit csak egyetlenegyszer mutattuk be. 
Gábor és Balázs 5 éve nem látták egymást... és a színpadon találkoztak újra...

Mese - Mítosz - Legenda Felnőtteknek 
Egy történet ami az enyém, így hát a tiéd is, mely itt és most születik, egyszeri és megismételhetetlen. Ez a mese rólunk szól!

Szobaszínházunk előadásait a nézőinkkel folytatott beszélgetések inspirációi alapján hozzuk létre. Egy különös tér, ahol minden láthatóvá válik... csak hagyd, hogy hasson rád! 

Kortárs képek, színházi improvizáció és beszélgetés

Most sírsz vagy nevetsz? 
avagy a visszajátszás visszajátszásának a visszajátszása 
Bóna László homeopata gyógyművésszel létrehozott közös előadásunk, melyet 2012-ben és 2013-ban játszottuk több alkalommal.
A Hovatovább Szabadegyetem egy nyitott előadássorozat, ahol olyan témákkal foglalkozunk, melyek hozzásegítenek a testi, lelki és szellemi egészség megteremtéséhez és megőrzéséhez.MŰHELYEK

Nyitott műhelyeink a belső munka színterei. Egyszerű színházi technikákkal, mozgással, zenével, írással, rajzzal és különböző művészeti alkotásokkal dolgozunk, vagy beszélgetünk, játszunk, alkotunk, filmet nézünk, esetleg kimegyünk a természetbe. Itt Te is részt vehetsz az alkotó folyamatban, ahol együtt építjük önmagunkat, hogy megtaláljuk a legjobb formánkat, amiben áramlás és harmónia van. Minden műhelyünk más és más, melyből időnként új kreatív alkotások is születhetnek.


Járatlan utakon az élő természetben, beszéd nélkül, együtt-lét, elmélyülés, játékos gyakorlatok és kihívások... belső zarándoklat, egy elmondhatatlan tapasztalás. 

Kreatív írás műhely
Kreatív írás műhelyünkben az alkotás csodája történik, ami egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. 

Egy sorsfordító alkotásra hívunk, melynek célja, hogy felfedezzük a sorsunkban rejlő különleges lehetőségeket és rátaláljunk a saját életfeladatunkra. 

Színházat játszunk, egyszerűen... úgy mint az Életben... az ihlettől a kreatív alkotáson át a teljes kibontakozásig.
Gyere játsszunk együtt! Próbáld ki magad, éld át a színház varázslatos átalakító erejét!

Színházi műhely a Férfi erő, a bátorság, a lelkesedés és a tiszta bölcsesség felébresztéséhez. 

Szent Iván éjszakája
Játékos szentivánéji kalandok a természetben...

Gyere, fedezzük fel és bontakoztassuk ki együtt a nőiség csodáját, hogy az lehess aki valójában vagy! Hovatovább műhely hölgyeknek, lányoknak, asszonyoknak - korhatár nélkül. A foglalkozásokat Berni vezeti.

Filmek, amik valóban képesek átalakítani az életünket... Gyere, nézzük együtt, beszéljünk róla… és hagyd, hogy hasson rád!

Útkeresés a munka világában, hogy megtaláld a legjobb formádat, amiben áramlás és harmónia van.

Alkossunk szabadon a szabadban!Aktuális programjainkat itt éred el >>>


Ha szeretnél tájékoztatást kapni a programjainkról kattints ide!