Szavak ereje - kreatív írás műhely

2018. május 15. kedd 18.00 - kb. 21.30-ig

A szavak ereje
kreatív írás műhely - a szavak mágikus hatóereje

Kreatív írás műhelyünkben az alkotás csodája történik, ami egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. Itt nem az fontos, hogy mások mit gondolnak arról ami belőled spontán megszületik, hanem hogy szabadon kibontakozhass, mert ez az igazi művészet.... és az alkotásod valóban művészivé válik. 

A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra, nyelvtani vagy irodalmi ismeretekre. Itt egyedül Rád van szükség! 

Nyitott műhelyünkben kreatív írás gyakorlatokon keresztül lehet megismerkedni a szavaink és az általunk írt szövegek mágikus hatóerejével, vagy más szóval az energia-mintázatával. Egy teljesen egyszerű, szabad és játékos módszert ismerhetsz meg, melynek segítségével meglepően eredeti alkotások születnek. E technika segítségével sokkal mélyebb szinten léphetsz kapcsolatba Önmagaddal és a saját kreativitásoddal, valamint azzal a művésszel aki valójában benned él!

A Hatóerőkkel vagyis az energiamintákkal való munka egy ítéletektől mentes, egyszerű, spontán és természetes világba vezet minket, ahol megtalálhatjuk a legnagyobb erőforrásunkat, ha ez az Erő megfelelő módon használhatóvá válik, - és nem csak használ minket, visszatart vagy megbetegít, - akkor van lehetőségünk valóban kiteljesedni általa.

Sokféle kifejezési eszközzel dolgozunk; szavakkal, szövegekkel, mozgással, hanggal, gesztusokkal, formákkal, képekkel… szabadon, komolyan, könnyedén és teljes átéléssel.

Gyere tarts velünk, és mozgásba lendül az Életed!

Szeretettel látunk!
Balázs         
Balázs

Helyszín: Hovatovább Kikötő, Budapest, VI. kerület (pontos címről jelentkezés után tájékoztatunk!)
 
Hozzájárulás: 2.500Ft/fő

A résztvevők száma korlátozott. 

Jelentkezés:

htkikoto ( k u k a c ) gmail.com

Ha szeretnél tájékoztatást kapni a további műhely időpontról kattints ide!