FELHÍVÁS 

kortárs festők és grafikusok részére 

Lehetőséget kínálunk festők és grafikusok számára, hogy alkotásaikról készült digitális fotóval megjelenjenek a Képtelenség! című előadáson. A megjelenés díjmentes!

kortárs képek, színházi improvizáció és beszélgetés

2015. október 1. csütörtök 19.30
RS9 Színház/Vallai (Bp., VII. ker. Rumbach S. u. 9.)

Egy különös műfaj jött létre. Összekevertük a kortárs galériák világát az improvizációs színházzal, hozzákevertünk egy meghitt kávéházi beszélgetés hangulatát, és ami létrejött az egészen új utakat nyitott meg a kortárs képzőművészet megismerésében és befogadásában.

Az előadáson tapinthatóvá válik milyen hatást vált ki egy-egy alkotás, és a különböző nézőpontoknak köszönhetően sokkal teljesebb képet kaphatunk a művekről. Itt minősítés nélkül tükröződnek vissza a befogadók élményei. Közelebb kerülhetnek és felértékelődhetnek a nézők számára az alkotások.
És a művészek kedvük szerint vehetnek részt a beszélgetésben, vagy a háttérből figyelhetik az eseményeket, és azt, ahogy a nézők meglátásai a „színpadon” különös módon visszatükröződnek.

A jelentkező alkotóktól kiválasztott művek digitális formában kivetítve meg fognak jelenni a program során, valamint 5-6 kép kiemelten is szerepelni fog az előadásban.

Egy alkotó legfeljebb 3 művel jelentkezhet, melyet kérjük e-mailben, csatolt fájlként, nagy felbontásban elküldeni (a kép rövidebb oldala legalább 1000 pixel legyen).
A levélben az alkotó nevét és elérhetőségét is kérjük megadni!

Jelentkezés e-mailben a következő címen:

htkikoto ( k u k a c ) gmail.com

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 25. péntek 22 óra

Kizárólag az alkotótól érkező képeket tudjuk elfogadni, aki a jelentkezéssel hozzájárul az elküldött képek az előadáson való megjelentetéséhez.


További részletek az előadásról: Képtelenség!


Érdeklődés a felhívással kapcsolatban a fenti e-mail címen, vagy a 30/991-4394-es telefonszámon lehetséges.


      Hovatovább Kikötő    
ART&ME


  
   
RS9