Költészet Napja - április 11.

KÖLTÉSZET NAPJA - április 11. csütörtök 18 óra

Kreatív írás műhely és felolvasóest

Szabad alkotás a versek világában, mert A VERS MINDENKIÉ!

Gyere, alkossunk szabadon, és adjuk is elő, úgy mint még soha! 

Hozd magaddal a kedvenc versed, lehet a sajátod, kortárs vagy egy nagy költőnk tollából való. Nem fontos fejből tudni, viszont mindenképpen hozd magaddal papíron, kinyomtatva (ne könyv formában!) A vers amit hozol, legalább 12 soros legyen és kevesebb legyen 2 oldalnál.

Ez alkalommal kevesebbet írunk, inkább az előadáson lesz a hangsúly, hogy merjünk felszabadultak lenni, megnyilvánulni, önkifejezni... színházas, játékos formában...


kreatív írás tanfolyam

Tarts velünk, és mozgásba lendül az Életed!

Nyitott műhelyünkben speciális kreatív írás gyakorlatokon keresztül lehet megismerkedni a szavaink és az általunk írt szövegek mágikus erejével. Egy teljesen egyszerű, szabad és játékos módszert ismerhetsz meg, melynek segítségével meglepően eredeti alkotások születnek. E technika segítségével sokkal mélyebb szinten léphetsz kapcsolatba Önmagaddal és a saját kreativitásoddal, valamint azzal a művésszel aki valójában benned él!

Sokféle kifejezési eszközzel dolgozunk; szavakkal, szövegekkel, mozgással, hanggal, gesztusokkal, formákkal, képekkel… szabadon, komolyan, könnyedén és teljes átéléssel. 

Kreatív írás műhely

Fedezd fel a szabad alkotás csodáját, és a benned élő művészt!

A kreatív írás egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. Itt nem az fontos, hogy mások mit gondolnak arról ami belőled spontán megszületik, hanem hogy szabadon kibontakozhass, mert ez az igazi művészet.... és az alkotásod valóban művészivé válik. 

A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra, nyelvtani vagy irodalmi ismeretekre. Itt egyedül Rád van szükség!

Szeretettel látunk!

Balázs
Balázs