Nyitott műhelyeink a belső munka színterei. Egyszerű színházi technikákkal, mozgással, zenével, írással, rajzzal és különböző művészeti alkotásokkal dolgozunk, vagy beszélgetünk, játszunk, alkotunk, filmet nézünk, esetleg kimegyünk a természetbe. Itt Te is részt vehetsz az alkotó folyamatban, ahol együtt építjük önmagunkat, hogy megtaláljuk a legjobb formánkat, amiben áramlás és harmónia van. Minden műhelyünk más és más, melyből időnként új kreatív alkotások is születhetnek.

Aktuális programjainkat itt éred el >>>


Hovatovább műhely az élő természetben, beszéd nélkül, barangolás, együtt-lét, elmélyülés, játék és kihívás... egy elmondhatatlan tapasztalás. Az utat Balázs vezeti. Korhatár 18 felett

Kreatív írás műhely
Kreatív írás műhelyünkben az alkotás csodája történik, ami egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. 

Színházat játszunk, egyszerűen... úgy mint az Életben... az ihlettől a kreatív alkotáson át a teljes kibontakozásig.
Gyere játsszunk együtt! Próbáld ki magad, éld át a színház varázslatos erejét!

Gyere, fedezzük fel és bontakoztassuk ki együtt a nőiség csodáját, hogy az lehess aki valójában vagy! Hovatovább műhely hölgyeknek, lányoknak, asszonyoknak - korhatár nélkül. A foglalkozásokat Berni vezeti.

Filmek, amik valóban képesek átalakítani az életünket... Gyere, nézzük együtt, beszéljünk róla… és hagyd, hogy hasson rád!

Útkeresés a munka világában, hogy megtaláld a legjobb formádat, amiben áramlás és harmónia van.Ha szeretnél tájékoztatást kapni a programjainkról kattints ide!