Lakásétterem

A táplálkozás művészete 
Vegán "Lakásétterem" a Hovatovább Kikötőben

"All you can LOVE"

egészség - tudatosság - harmónia

Az étkezés egy alapvető emberi tevékenység, mely szükséges a létfenntartáshoz. Viszont nem mindegy, hogy mit és hogyan veszünk magunkhoz, mert a táplálkozás módja alapvetően meghatározza testi, lelki és mentális egészségünket. Az a mód ahogyan ételt veszünk magunkhoz alapvetően befolyásolja az egész életünket, testünk alakját, súlyát, bőrünket, illatunkat, szemünk tisztaságát, közérzetünket, egészségünket, sőt érzéseink, gondolataink minőségére is hatással van. A táplálkozásunk kihat az emberi kapcsolatokra és még a szerelmi életünket is befolyásolja. A megfelelő táplálkozás kiegyensúlyozottságot, belső békét és harmonikus boldogságot hoz. Mindez csak rajtunk múlik, és sokkal egyszerűbb mint gondolnánk. 

"Lakáséttermünk" nem egy szokványos étterem. Nálunk kellemes környezetben, egyszerű és egészséges ételeket közösen fogyaszthatunk el, a harmonikus táplálkozás jegyében. A program során nem kizárólag az ételeké a főszerep, hanem a táplálkozás módjával kapcsolatos fontos alapelveket, szemléletmódokat és gyakorlati módszereket szeretnénk átadniA táplálkozás művészete egy csodálatos eszköz, amit használhatunk Önmagunk felfedezéséért, a fejlődésünkért és az egészségünkért. Az étkezésünk így egy igazi lelki gyakorlattá válik, ami áthatja és átalakítja az életünket. Egy egyszerű, felemelő és kellemes gyakorlat, amit nap mint nap többször is kedvünkre gyakorolhatunk. :)

Ez nem egy “All you can eat” étterem, ezért itt nem a mennyiség számít, hanem az a mód ahogyan elfogyasztjuk az ételt, a megfelelő mennyiségben. Így inkább Lakáséttermünk mottója ez lehetne: “All you can LOVE” :)

MENÜ
Az ételek házilag, VEGÁN módon készülnek, így nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű anyagot, tejterméket, tojást, cukrot valamint glutén mentes változatban is elkészítjük őket. 
Mivel estére nem javasolt nagy mennyiségű nehéz ételt fogyasztani, így egy könnyű vacsorával készülünk.
Hogy pontosan mi lesz a menü az mindig meglepetés:
  • előétel
  • tartalmas leves - házi kenyér
  • desszert

Szeretettel látunk egy kellemes estére!

A programra előzetes jegyvásárlás szükséges!
A résztvevők száma korlátozott, maximum 12 főt tudunk fogadni egy alkalomra!

Időpontok: szervezés alatt

Helyszín: Hovatovább Kikötő

Részvételi díj (tervezett árak): 4.500 Ft helyett most elővételben 3.800 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS